A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2010. július 11., vasárnap

Duna

Már 1 hete itt vagyok Gönyűn a legjobb barátnőmnél.Már egy hete távol ( 300km) vagyok Látránytól és nagyon hiányoznak a kutyáim is. De ma csörög a telefonom hogy anyáék jönnek fel hozzánk mert apának dolga van erre.Elhozták Lénát ( Cleot sajnos ilyen hosszú útra  lehetetlen elhozni mert ugye még nem szokott hozzá teljesen az autóhoz és most ráadásul tüzel is).Annyira nagyon boldog voltam hogy legalább Őt láthatom.Fogtuk a kutyákat és elmentünk Dunára.Amint meglátta a két Golden a vizet már mentek be.Mindegyik úszott...Léna bot után is bement.Nagyon jó volt a víz hőmérséklete.Ezáltal mi is beleálltunk :D Rengeteg fénykép készült + 1 videó :D Holnap tudjuk csak felrakni mert a csatlakozóval valami baj van és holnap a barátnőm anyukája munkahelyén nézzük meg a képeket.
Miután a csajok képesek voltak kivánszorogni a vízből kimentünk a sétányra. Annyira jól éreztük magunkat :D 
Felültünk a padokra és Mi is  csurom vizesek lettünk minden hol :D Hazamentünk Kifliékhez,anyáék ittak egy pohár vizet.Nagy nagy búcsúzkodások és anyáék elindultak haza.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése