A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2012. június 24., vasárnap

Ballagási ajándék. :)

Június 16.-án elballagtam. :) ahogy az igazgatónk mondaná "kiléptem a nagybetűs életbe' :)
A szüleim ballagásomra kibővítették nekünk az agility akadályos készletünket :)
Kaptunk egy zsákos kúszót, egy karikát, és egy hintát. :) most már lassan teljes a készletünk, már csak egy rendes kúszó,ami már tervben van, távolugró, és még több ugró akadály, mert csak kettő van. :)
de most már  kezdhetünk edzeni az A1re, minden akadályunk megvan amit eddig lányom nemtudott, vagy még nem is látott. :)
Ja és nemrégiben lefestettük az összes eddigi akadályomat, sárgára, piros zónával az alján. :)
most már szép egyszínűek az akadályok.:)  
 
         
Ballagási ajándék. :)

És mivel rettenetesen el vagyok maradva megint, így megmutatom a régebbi edzés videót, ami már az új helyünkön van, és itt látszik hogy milyenek lettek az akadályok. :)



fantasztikusak voltak a kutyáim :))




A TordasZoo-i beszámoló este érkezik. :) 

1 megjegyzés:

  1. Szia! Díj vár rád nálam: http://chelsea-egykutyusmasodikeselye.blogspot.sk/

    VálaszTörlés