A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2010. november 21., vasárnap

Tervezgetések

Semmi új nem történik velünk.Lénával szlalomozunk,Mayával trükköket tanulunk,Cleoval meg midin kombikat csinálok.Esténként Lénával és Cleoval felmegyünk a tartályhoz biciklivel,ott pocsolyáznak,futkosnak,én meg bambulok.Egyre közeleg a verseny,és végre azt érzem,hogy felkészülten fogunk a pályára lépni,pedig még edzésre sem  tudunk menni.Nagyon gyúrtuk Lénával a maxit és meghozta az eredményét,nagyon megy neki a távol ugró is, tudja a kerüléseket,szépen figyel,a szlalomja pedig gyönyörű :)) Büszke vagyok Rája :)
Cleo elképesztően gyors.Csak mutogatok már tudja mit kell csinálni( nem is tudnám utolérni így csak mutogatok :P )
Maya,az Maya, nincs mit mondanom :D
DD-ben vele megtanultuk a láb áttugrásokat,fel tud ugrani a hátamra,megtanultunk normálisan szlalomozni és tud rám ugrani.Szuper egy Csaj :)

Ahogy a cím is mutatja,tervezgetünk.2011-ben több kutyás rendezvényen/versenyen szeretnénk részt venni.Január-Februárban ugye a maradék 2 furduló Tordason, áprilisban Mancs túrán.ÉÉééés ha Lénámmal augusztusig ha fel fejlődünk odáig akkor HO( Hungaria Open [ Kriszti bele ültette a bogarat a fülembe :P ])
aztán egy két VIPet talit is szeretnénk,meg egy kisebb DD versenyt Mayával :P
Így a 2011-es év első felében ezt seretnénk megvalósítani. Remélem azért java része összejön ;)

2 megjegyzés:

  1. Ho meg a pünkösdi verseny 2. fordulója ami ősszel elmaradt :))))) mindenképp menni kell odaaa :P

    VálaszTörlés
  2. Nékünk az messze van :(( oda 100000% h nem :(

    VálaszTörlés