A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2010. március 27., szombat

Végre hétvége!

Annyira jó amikor itt a hétvége,lehet menni csavarogni,sétálni,erdőt látni és amikor meghallom hogy HÉTVÉGE akkor nekem ez a szó annyit jelent: KASE !  Mindig amikor eljön a hétvége azon toporgok mikor lesz már vasárnap!Egyszerüen imádom ezt a közösséget. tudom hogy már könyökötökön jön ki ahányszor elmondom,de még foglyátok is olvasni,mert IMÁDOM ŐKet!Fantasztikus csapat!!! (L)

Meg persze ha hétvége akkor KIFLI (L)  Már alig várom  a nyarat, hogy lássam a pofáját (L)  augusztusba találkoztunk utoljára és az egy felejthetetlen élmény volt számomra.Főleg Pletyike (L)  Hihetetlen kutya... : P 

Mi éljök a kis életünket. Én a hét 5 napját suliba töltöm.Alig-alig tudok a Zebeimhez kimenni.Péntekenként túrba vagyok : P  Tegnap is 7-8 körül értem haza.Csütörtökön voltam futóversenyen. Egyénileg 7. csapatba 3.-ak lettünk!Most annyira izomlázam van,hogy az hűű

Most már kezd gyomoridegem lenni.3 hét múlva verseny, ebből ez a hét edzés, a következő hétvégén húsvét ezért nincs edzés, az azt követő héten pedig szombaton hülyeség ezést tartani mert a kutyákat terhelni verseny előtt hülyeség! Így ebben az egy hétben bízhatok!

                                                  Na megyek, enni : D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése