A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2010. április 1., csütörtök

2010,04.01.

Komolyan mondom, már hányingerem van mikor suliba kell menni.De most végre szünyet.... Ma voltam edzésen ( mindjárt beszámolok xD )  Holnap már úgy kezdem a napot,hogy felmegyek Viszre,Esztihez. Szombat Mancs túra.Vasárnap nem tudom.. xD Valszeg lemegyek mamához sütit enni xD Utánna héten punnyadok,kutyázom, és Vasárnap TORDAS!


Szóval, MAI EDZÉS:

Remekül sikerült...Léna tepert, és végre látom rajta,hogy érdekli.Futott,tepert mint az állat...Kúszóba is egy szóra bement...elevenébe volt végre!Csak a második " futamunkra " már ott voltak anyáék és mindig oda akart volna menni,de azért jobban figyelt rám mint amikor először ott voltak! Videjót most tölti Kriszti! Versenyre Vikkanccs hozza a pólóm, szóval happyk vagyunk!!!

Videó:

http://www.youtube.com/watch?v=qH1GCbFqBao

1 megjegyzés:

  1. Nagyon szép kutyáid vannak és a goldied nagyon ügyes. Bár nem ismerjük egymást és csak véletlen bukkantam a blogodra, azért sok szerencsét majd a tordasi versenyhez :)

    VálaszTörlés