A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2011. január 6., csütörtök

Cop-Cop

Kriszti mutatta nekem meg először ezt a trükköt, az Ő Mayájával.Nekem nagyon bejön (:
Maya az egyből rájött,már  mutogatásra is megy.Nemsokára jön vissza a házba,akkor majd lesz videó (:
Cleoval is megpróbáltam,Ő odáig jutott el,hogy rá kell állni a lábamra,de mindig felemeli az egyik lábát, és elindulni még nem indul el.De kiköszöböljük :D.Menni fog az neki is,szuper kutya :D
Léna Ő mindent csinált csak cop-cop-ot nem ( :D ),forgott,integetett,ugrált, így hagytam.


Most majd akarok Cleonak és Mayának új trükköt tanítani,lehet megpróbálom Lénával is,bár nem nagyon tanulákony.2 trükköt szeretnék,az agyukba vésni.Hozok majd róla vidit,hogy hogy megy. (:

1 megjegyzés:

  1. Léna egy az egyben Biggie. Nehéz új dolgot megtanitani nekik de ha megtanulták akkor az összeset vegyitik xD

    VálaszTörlés