A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2011. január 6., csütörtök

Szorgos gyakorlás

Nagyon szorgosan gyakorlunk minden nap Csajokkal.Annyi hibát javítottam ki mid a 3 csajszinál.Cleo sosem állt meg a zónában,mindig leugrott,most már beleáll de még nem marad ott.Azt előreküldést is szépen összeraktam.
Lénánál is már megy az előreküldés,és a palló közepén már fut.
Mayának  elképesztően stabil zónája van,nála a koncentrálást erősítettem meg.
Nagyon jól haladunk ,Lénának nagyon biztos akadályai vannak.;)

Szombaton megyünk Tordasra,Lénával.Második A1-es verseny :D.Nem izgulok úgy mint a kezdőnél,fura,de valahogy kezdek a szituációhoz hozzászokni. :D Remélem mind ketten pörgünk majd Lénával :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése