A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2010. december 9., csütörtök

Ujjászületés

Tegnap kimentem csajokhoz.Mit ne mondjak, nagy meglepetés fogadott.Csajok,nekiálltak dolgozni,VÉGRE!Olyan ügyesek voltak.Először egy 5 perc agility,hátul a nagy pályánkon.Annyira süvített mind a három.Maya elképesztő formában volt.Cleo...hát, BORDER COLLIE,szerintem ebből érti mindenki :P. Szuper egy csaj. Süvit,rám figyel,előre tudom küldeni, elképesztő!
Léna most nagyon gyors volt.Szlalom itthon nagyon megy neki!
Utána megint elkezdtük a cikk-cakkot.Cleo kezdi kapizsgálni,de szerintem amikor jól csinálja csak ráhibáz :D.De menni fog ez neki,ÉRZEM :P
Nahát, Léna.Nagyon nagyon ráérzett.Végre valami :D. Megcsinált egy sorozatot, egyszer cikk utána cakk.Sikerült,látszott rajta hogy akarja még csinálni. Ment oda a jutis zacsihoz,leült elé és látszott rajta hogy "csinálniii mééég " :D.Klikkerrel csináltam,így szerintem ez is rátetőzött a  dolgokra.Imádják a klikkert.
Szóval az a nap olyan volt mintha mind a három csajom UJJÁSZÜLETETT volna :D

   és egy kis Maya vidi :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése