A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2012. február 1., szerda

Trükkök

Tegnap volt kis szabadidőm, nem kellett futkároznom sehova, így Mayával volt időm új trükköket tanulni.
Elsőnek tökéletesítettük a  nekünk ' Kusshad' trükköt :D vagyis Nálunk ez a parancsszó :D nagyon szépen haladunk, néha az első parancsra leteszi a fejét a földre. :)
Gondoltam, hogy ha már így belejöttünk, és fogott is az agya a lányomnak akkor próbálok neki valami nem túl bonyolult dolgot megtanítani.. a 'piti're esett a választásom. Nem túl bonyolult, és ezt még egyik kutyámmal sem sikerült megcsinálom. Gondoltam most Mayának sikerül :D Neki mindig minden sikerül :D
Hát nem kellett túl sokat vacakolnom vele, nagyon hamar felfogta hogy mit is kéne csinálnia. Természetesen a varázs virsli is kellett hozzá :) motiváció sose maradhat el Nála :))
Ma reggel volt még egy kis időm, így megnéztem hogy ma hogy megy neki :))  Sokkal jobban mint tegnap,már meg bír ülni több ideig, és  sokkal helyesebben tartja a lábát :D  olyan édes ahogy ül és néz rám :D
Gyorsan összedobtam egy kis vidit, amiben az ajtó becsukást is belecsempésztem, amit úgyszintén nem rég tanultunk :))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése