A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2012. február 14., kedd

zsákos kúszó

imádom :D
Beteg'szabadságon' vagyok. Egész héten itthon leszek. :D
Legjobbkor jött ez a kis megfázás,így készülhetünk Mayával hiszen szombaton Tordas, :))
Rengeteget gyakoroltunk hétvégére, én is próbáltam összeszedni magam. :))
Előző héten rátaláltam a tavalyi MEDIVID kupás videókra, és nézegettem a kezdős futamokat. Jumpingban megakadt a szemem a zsákos kúszón.Már lassan minden akadályt tudunk,csak a zsákos kúszót nem.Anyával kitaláltunk egy gyors megoldást. Fogtunk egy régi lepedőt, félbehajtottuk és odaraktuk  a székhez. teljesen úgy nézett ki mint egy rendes kúszó, csak annyi hogy a szájánál szék volt :D
Anyának a segítségét kértem, hogy emelje fel a kúszó száját.Nem volt semmi gond, szépen végigment nagy dicséretet kapott. :)
ezt megcsináltunk még párszor, ezek után folyamatosan engedtük lejjebb a kúszó száját, Elértünk addig,hogy már a felénél a fejével fel kellett nyomnia a lepedőt, de még anya fogta a végét hogy legyen egy kis fény.
Aztán teljesen elengedtük a végét, és már semmi fény nem volt. Először bátortalan volt, ki is fordult belőle, de utána már minden simán ment.:)) annyira aranyos ahogy felnyomja a fejével a plédet és mikor kijön alóla a szőre hátra felé áll :D mint aki szembeszéllel ment :D A lényeg, hogyha zsákos kúszó is lesz a versenyen akkor már nem éri váratlanul a hirtelen sötétség :D


ma kaptak ilyen csócsit :D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése