A kutyatartáshoz hozzá tartozik, hogy lehullik a vakolat, kinyílnak a párnák és cafatokra tépődnek a szőnyegek. Mint minden kapcsolatnak, ennek is megvolt az ára. Olyan ár volt, melyet elfogadtunk, s mely egyensúlyban volt az örömmel, a szórakozással, a védelemmel és a barátsággal, melyet adott nekünk. Abból a pénzből, amit a kutyánkra és az összes általa tönkre tett dologra költöttünk, egy kis jachtot vehettünk volna. Viszont hány jacht várja egész álló nap az ajtóban, hogy az ember hazamenjen? Hány jacht él azért a pillanatért, hogy az ember ölébe mászhasson, vagy hogy leszánkázhasson a domboldalon gazdája képét nyalogatva?

2010. augusztus 15., vasárnap

Memo-Food Cup

Tegnap került megrendezésre a Memoo-Food Monor agility Kupa.
Nagyon jó hangulatú verseny volt csak annyi  gond volt hogy iszonyatosan fülledt meleg volt.Kutyák se bírták nagyon de volt pancsi lehetőség így folymatosan locsoltuk a kutyákat.
Fél 4-kor keltünk,5 -kor indultunk és 8-ra értünk oda.Elmentünk regisztrálni.Felállították a kezdő agility pályát és mentünk a többi kezdővel pályát járni.Nagyon klassz futós kis pályánk volt.Lénát annyira felpörgettem hogy kirohant anyáékhoz meg Krisztihez.Igazából nagyon nem tudott kirohanni mert el volt kerítve és kimenni nem tudott . Itt nem is lett volna baj de én hülye arra az akadályra vittem amit már egyszer megugrott és ezáltal kizártak.De jobb is így.
Lefutották a szintesek.
Utána megint jöttünk Mi.
Jumpingban rettenetesen jó pályát kaptunk.A végén annyira kellett futni.Léna nagyon nagyon gyors volt. HIBÁTLAN futammal 4. helyet értük el.
Nagyon nagyon büszke vagyok Lénára. Gyors volt és a második futamban összeszedett is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése